Wifi IP Video Deur Intercom – 4 Appartementen (DV477IP4)

Melden Sie sich an oder fordern Sie ein Konto an, um die Preise zu sehen.

De ELRO DV477IP4 is speciaal voor gebruik bij 4 appartementen of woningen met 1 voordeur.

SKU
DV477IP4
Zur Wunschliste hinzufügen

Details

De ELRO DV477IP4 is speciaal voor gebruik bij 4 appartementen of woningen met 1 voordeur. Deze set beschikt namelijk over 1 buitenunit met daarin 4 deurbellen verwerkt en 4 monitoren/binnenunits.

Met de ELRO DV477IP4 IP Deur Intercom kun je altijd zien wie er voor de deur staat, of je nu thuis bent of niet. Deze set wordt geleverd met 4x een 7” monitor om de beelden binnenshuis te bekijken. Het is echter ook mogelijk om de ELRO DV477IP4 te gebruiken i.c.m. de ELRO Intercom App. Deze app maakt het mogelijk om op je smartphone te zien wie er voor de deur staat, met degene te praten én foto’s en video’s te maken.

Dit systeem bestaat uit een volledige metalen, vandaal bestendige deurbelunit en 4x een 7 inch (18 centimeter) kleurenscherm. De behuizing van de monitoren is gefabriceerd uit hoogwaardig geborsteld aluminium wat zorgt voor een modern design. De monitor verbind je thuis met je WiFi-netwerk, zodat je de set tevens kunt gebruiken met de ELRO Intercom app. Het is mogelijk om het spraak- en belvolume aan te passen en om de helderheid en kleurintensiviteit te wijzigen van het beeld. Tevens kun je een keuze maken uit ruim 16 verschillende beltonen.

De deurbel is voorzien van een regenkap waardoor je geen last krijgt van regendruppels op de cameralens. De deurbel heeft een naambordje welke oplicht bij aanbellen. Ook beschikt de camera over felle witte led’s welke zorgen voor een mooi gekleurd beeld wanneer het donker is (ELRO Color Night Vision Technologie)

Belangrijkste specificaties

 • Met 4 dubbelde deurdrukker en 4x 7” monitor
 • Maakt tweeweg communicatie met beeld mogelijk
 • Bedienbaar met de monitor en de ELRO Intercom App
 • ELRO Color Night Vision technologie
 • Waterproof deurbel inclusief handige montagebeugel met regenkap
 • 16 verschillende beltonen
 • Compatible met 12V deuropeners (excl)

ELRO Intercom app

Wanneer je de ELRO Intercom app gebruikt zie je wie er voor de deur staat, ook wanneer je niet thuis bent. Tevens kun je communiceren met je bezoek en kun je foto’s en video’s opslaan op je telefoon.

De ELRO Intercom app bedien je gemakkelijk zowel thuis als wanneer je onderweg bent, zolang de app maar is verbonden met het internet (bijvoorbeeld Wifi of 4G). De app is in te stellen per deurdrukker/monitor. In de praktijk betekent dit dat iedere bewoner zijn eigen gesprekken binnen krijgt via de app.

De ELRO Intercom app is gratis te downloaden in de App Store en Google Playstore.

Installatie

De ELRO DV477IP4 wordt standaard geleverd met al het benodigde bevestigingsmateriaal.

Het installatieproces is erg makkelijk. Bevestig de beugel op je buitenmuur op een hoogte tussen de 1.35 en 1.70 meter. Hierna kun je de kleurenschermen monteren en door middel van de 4-draadse kabel kun je de deurbel met het schermen verbinden. Vervolgens bevestig je de deurbel in de beugel. Uiteindelijk verbind je het systeem met de ELRO Intercom app. Deze stappen staan duidelijk omschreven in de bijgeleverde handleiding.

Inhoud van de verpakking

 • Waterproof deurbel met 2 deurdrukkers inclusief regenkap
 • 4x Monitor (7 inch kleurenscherm)
 • 4x Montagebeugel voor monitor
 • 4x 15 meter 4-draads kabel
 • 4x Adapter
 • Bevestigingsmateriaal
 • Handleiding

Let op!

Maakt uw QUICK START GUIDE vermelding van “DOWNLOAD ELRO Home Safe” zie pagina 6 & 7, dan is dit de volledige gebruiksaanwijzing voor uw systeem. 

Weitere Informationen

Weitere Informationen
EAN-Nummer 8719699343375
Material Aluminium, Gebürstetes Aluminium
Mobile App Control Ja
Bewegungssensor Keine
Elektronische Türöffnerfunktion Ja (nicht inklusive)
Infrarot-Sensor (Nachtsicht) Ja
Color Night Vision Technologie Keine
Kamera Nachtsicht Schwarz und weiß
Verstellbare Kamera Keine
(Micro-)SD-Karten-Zugang Keine
Inklusive SD-Karte Keine
Anzahl Klingeltöne 16

Rezensionen

Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Wifi IP Video Deur Intercom – 4 Appartementen (DV477IP4)
Deine Bewertung

Anleitungen